Samler du på Eurobonus-poeng og foretrekker å bo sentralt og luksuriøst når du reiser utenbys, så er Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger det riktige valget for deg. Med en vurdering på 4,5 av 5 mulige fra nesten 500 gjester er man sikret et hotell som holder høy og moderne standard. Hotellet ligger dessuten midt i hjertet av Stavanger sentrum, slik at man kan ta seg til samtlige av byens severdigheter, attraksjoner og fasiliteter kun ved å ta beina fatt.

Fasiliteter og rom

Radisson Blu Royal Hotel er trolig det hotellet i Stavanger sentrum med flest fasiliteter. Her tilbys det innendørs basseng, spatjenester og treningssenter til hotellets overnattende gjester. Komplett frokost er inkludert i prisen for oppholdet, og Wi-Fi er tilgjengelig uten tillegg i prisen på samtlige gjesterom. Hotellet har dessuten to restauranter, som serverer både frokost, lunsj og middag. Parkering er tilgjengelig for hotellets gjester (ubetjent).

Romstandarden varierer fra vanlig gjesterom til businessrom og suite. Sistnevnte har plass til fire personer. Radisson Blu Royal Hotel har totalt 215 gjesterom fordelt over seks etasjer, og innsjekkingen begynner klokken 14:00. Hotellet ble bygget i 1987 og er følgelig ikke blant de nyeste hotellene i Stavanger sentrum, men holder allikevel høy standard både hva interiør og eksteriør angår. Hotellet har også forretningsrom til utleie for forretningsreisende.

Fra beliggenheten i sentrum av Stavanger kan man spasere til severdigheter som Stavanger domkirke (5 minutter), Stavanger Museum (7 minutter) og Norsk oljemuseum (11 minutter). De fleste fasiliteter, butikker og restauranter finnes også i umiddelbar nærhet til hotellet, slik at man ikke behøver å benytte seg særlig mye av andre transportmidler enn føttene når man oppholder seg på Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger.

Om Radisson Blu-hotellene

Radisson Blu-kjeden har nærmere 300 hoteller i drift over hele verden. Hotellkjeden tok over samtlige hoteller i Norge fra den tidligere lisensholderen SAS, og følgelig er det mange som fortsatt omtaler Radisson-hotellene som «SAS-hotellet». Hotellkjeden ble stiftet i 1960 og fyller følgelig snart 60 år. Radisson Blu Royal Hotel har i mange år vært blant det mest populære hotellet i Stavanger sentrum, og tiltrekker seg spesielt forretningsreisende på besøk i byen. Selv om mange av konferansehotellene ligger på flyplassen Sola rett sør for Stavanger sentrum, så er det mange som også velger å legge konferansene til sentrum av oljehovedstaden.